top of page

Husky Hike, Husky Tea
& Knuffelsessie

Beleef het allemaal, kom knuffelen, spelen én wandelen met onze husky's! Geniet voor of na de hike van een heerlijke Husky Tea, een High Tea met een twist, omringd door de honden.

IMG_6738.jpg

Wat gaan we doen

We starten op de afgesproken locatie, hier maakt iedereen kennis met de honden en wordt er besloten wie welke hond krijgt. 

De honden krijgen hun harnas aan, jullie de heupgordel en aanklikken maar! Vervolgens begint de hike. Je wordt dus echt vooruit getrokken door 'jouw' hond! 

Voor of na de hike gaan we Husky Tea'en met zijn allen, dit is een High Tea met een twist. Tijdens de Husky Tea rennen de honden lekker om ons heen en hebben we alle tijd om te knuffelen en spelen met de honden.

 

Voor wie

Deze activiteit is te boeken vanaf 2 personen.

Ook uw bedruifsuitje en kinderfeestjes kunnen bij ons gehouden worden, vanaf 6 personen ontvangt u korting.

Kinderen t/m 11 jaar krijgen géén eigen hond om mee te wandelen, ze delen een hond met de gids of met iemand anders. Als u zelf denkt dat uw kind van onder de 12 zelfstandig een hond aan kan, of als u denkt dat uw kind van 12+ niet zelf een hond aan kan, laat ons dit dan weten.

De hike is ongeveer 3 t/m 5 km lang, dit zal afhankelijk zijn van de deelnemers en het weer. Ook het aantal pauzes kunnen we geheel op maat aanpassen. Hierdoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor zeer jonge kinderen of ouderen.

Waar & tijdstip

Erve Raewyck in Radewijk.

I.v.m. weersomstandigheden hanteren wij geen vaste tijden, wel zal deze activiteit in de middag zijn i.v.m. de Husky Tea die wordt geserveerd rond 14.00 uur. 

Uiterlijk 5 dagen voor de activiteit plaats vindt zullen we het tijdstip doorgeven. 

 

Tijdsduur

3 uur

(Hike 1,5 uur & Husky Tea/Knuffelsessie 1,5 uur)


Husky Hike & Husky Tea

Extra

Zorg voor comfortabele en makkelijke kleding die vies en nat mag worden.

 

De tochten worden het hele jaar door georganiseerd, maar we hanteren wel een maximum temperatuur van 25 graden. Mocht het warmer worden op de door u geboekte dag zullen we samen tot een geschikte oplossing komen.

Deelname aan een activiteit is op eigen risico!

bottom of page