top of page

Knuffel- en speelsessie

Met je handen door die heerlijke Siberische Husky vacht, knuffelen en spelen in een omheind veld! Als extra optie kan je ook nog een hapje en een drankje doen terwijl de husky's om je heen rennen.

271922167_7025313947508561_8873854752545258647_n.jpg

Wat gaan we doen

We nemen een aantal van onze husky's (minimaal 6) mee naar een omheind veld, waar je je helemaal uit kan leven met ze! Knuffelen, spelen, maak mooie foto's, kortom; genieten! Als extra optie kunt u een hapje en een drankje erbij reserveren, dit wordt genuttigd tussen de honden in. 

 

Voor wie

Deze activiteit is te boeken vanaf 2 personen.

Ook uw bedruifsuitje en kinderfeestjes kunnen bij ons gehouden worden, vanaf 6 personen ontvangt u korting.

Wij zullen de honden die meegenomen worden uitkiezen aan de hand van de deelnemers, zijn er kleine kinderen bij dan nemen we geen springers mee bijvoorbeeld. Hierdoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor zeer jonge kinderen of ouderen.

Waar & tijdstip

Erve Raewyck in Radewijk.

I.v.m. weersomstandigheden hanteren wij geen vaste tijden, uiteraard is dit ook afhankelijk van het eten en drinken wat u er eventueel bij reserveert.

Uiterlijk 5 dagen voor de activiteit plaats vindt zullen we het tijdstip doorgeven.

 

Tijdsduur

45 min - 1,5 uur

Knuffel- & speelsessie 45 minuten

Evt. eten & drinken 30 - 60 min


Speel- & knuffelsessie.png

Extra

Zorg voor comfortabele en makkelijke kleding die vies en nat mag worden.

 

Deze activiteit wordt het hele jaar door georganiseerd, maar we hanteren wel een maximum temperatuur van 25 graden. Mocht het warmer worden op de door u geboekte dag zullen we samen tot een geschikte oplossing komen.

Deelname aan een activiteit is op eigen risico!

bottom of page