top of page

Knuffel- & speelsessie
en Husky Tea

Terwijl de husky's om je heen rennen en spelen geniet jij van een heerlijke High Tea met een twist, de "Husky Tea". Uiteraard is er ook genoeg tijd om te knuffelen en gek te doen met de honden!

271922167_7025313947508561_8873854752545258647_n.jpg

Wat gaan we doen

We nemen een aantal van onze husky's (minimaal 6) mee naar een omheind veld, waar je je helemaal uit kan leven met ze! Knuffelen, spelen, maak mooie foto's, kortom; genieten! Ergens in deze tijd gaan we met z'n allen genieten van een heerlijke Husky Tea; een High Tea met een twist.

 

Voor wie

Deze activiteit is te boeken vanaf 2 personen.

Ook uw bedruifsuitje en kinderfeestjes kunnen bij ons gehouden worden, vanaf 6 personen ontvangt u korting.

Wij zullen de honden die meegenomen worden uitkiezen aan de hand van de deelnemers, zijn er kleine kinderen bij dan nemen we geen springers mee bijvoorbeeld. Hierdoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor zeer jonge kinderen of ouderen.

Waar & tijdstip

Erve Raewyck in Radewijk.

I.v.m. weersomstandigheden hanteren wij geen vaste tijden, wel zal deze activiteit in de middag zijn i.v.m. de Husky Tea die wordt geserveerd rond 14.00 uur.

Uiterlijk 5 dagen voor de activiteit plaats vindt zullen we het exacte tijdstip doorgeven.

 

Tijdsduur

1,5 uur


Knuffelsessie & Husky Tea.png

Extra

Zorg voor comfortabele en makkelijke kleding die vies en nat mag worden.

 

Deze activiteit wordt het hele jaar door georganiseerd, maar we hanteren wel een maximum temperatuur van 25 graden. Mocht het warmer worden op de door u geboekte dag zullen we samen tot een geschikte oplossing komen.

Deelname aan een activiteit is op eigen risico!

bottom of page