top of page

Complete Husky Adventure

Jij wil liefde? En 1-op-1 kracht ervaren? En teamwork zien vanaf een kar? Boek dan de Complete Husky Adventure en kom knuffelen, hiken én ga een ronde mee op de kar!

4A7D2C0D-F277-4013-A117-751F11CC4BAC.jpg

Wat gaan we doen

We beginnen gezellig met z'n allen op een omheind veld waar de honden los rond rennen. Hier maak je kennis met de honden, leggen wij uit wat we gaan doen en wat we van elkaar kunnen verwachten. Afhankelijk van de temperatuur en het afgesproken tijdstip gaan we óf eerst de hike doen en daarna de karrenronde, of andersom!

De ronde op de kar is ongeveer +-1 km lang en is dus een echte boost-ronde!

De hike is ongeveer 3 t/m 5 km lang, dit zal afhankelijk zijn van de deelnemers en het weer. Ook het aantal pauzes kunnen we geheel op maat aanpassen.

Als extra optie kunt u een hapje en een drankje erbij reserveren, dit wordt genuttigd tijdens de knuffel- & speelsessie. 

 

Voor wie

Deze activiteit is te boeken voor 1 tot 4 personen

Ook meer dan 4 personen kunnen deze activiteit boeken, maar dan zullen er aanpassingen moeten worden gemaakt.

Kinderen t/m 11 jaar krijgen géén eigen hond om mee te wandelen, ze delen een hond met de gids of met iemand anders. Als u zelf denkt dat uw kind van onder de 12 zelfstandig een hond aan kan, of als u denkt dat uw kind van 12+ niet zelf een hond aan kan, laat ons dit dan weten. Hetzelfde geldt voor de ronde op de kar. 

Omdat we werken met 1 persoon/stel/gezin enz per boeking kunnen we de activiteit geheel op uw wensen aanpassen, hierdoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor zeer jonge kinderen of ouderen.

Waar & tijdstip

Erve Raewyck in Radewijk.

I.v.m. weersomstandigheden en hanteren wij geen vaste tijden, uiteraard is dit ook afhankelijk van het eten en drinken wat u er eventueel bij reserveert.

Uiterlijk 5 dagen voor de activiteit plaats vindt zullen we het tijdstip doorgeven.

 

Tijdsduur

3 uur


Complete Husky Adventures prijzen.png

Extra

Zorg voor comfortabele en makkelijke kleding die vies en nat mag worden.

 

De tochten worden van oktober t/m maart georganiseerd, maar we hanteren wel een maximum temperatuur van 12 graden. Mocht het warmer worden op de door u geboekte dag zullen we samen tot een geschikte oplossing komen.

Deelname aan een activiteit is op eigen risico!

Prijslijst brasserie wagenwiel_edited.png
bottom of page