top of page

Sledehonden karrentocht

De meeste mensen denken bij een sledehonden team aan de sneeuw en een slee, maar hier in Nederland kan het ook en wij nemen jullie mee! Kom voorop de kar zitten en laat je voorttrekken van een team van gemiddeld 6 husky's!

309702965_500271488775799_3834980666125320302_n.jpg

Wat gaan we doen

We beginnen op Erve Raewyck, hier maak je kennis met de honden die meegaan. We vertellen wat over de honden, de sport en een korte uitleg over de activiteit. De honden krijgen hun harnas aan, worden op hun eigen positie in het team geplaatst en dan gaan jullie om en om een ronde mee op de kar van ongeveer 3 km (voor de achterblijvers zullen er altijd wat extra hondjes mee zijn om mee te knuffelen).

 

Voor wie

Deze activiteit is te boeken vanaf 2 personen.

Ook uw bedruifsuitje en kinderfeestjes kunnen bij ons gehouden worden, vanaf 6 personen ontvangt u korting.

Kinderen t/m 11 jaar moeten samen met een volwassenen op de kar. Als u zelf denkt dat uw kind zelfstandig op de kar kan zitten kunnen we dit bespreken, zo ook als uw kind 12+ is maar u niet denkt dat deze zelfstandig op de kar kan. Wij behouden het recht om dit op het moment zelf nog te wijzigen.

LET OP; het totaalgewicht (ouder & kind) op de kar mag maximaal 120 kg zijn.

 

Waar & tijdstip

We verzamelen bij Erve Raewyck (Radewijkerweg 47, 7791 RK Radewijk)

I.v.m. weersomstandigheden hanteren wij geen vaste tijden. Uiteraard is dit ook afhankelijk van eventuele consumpties.

Ongeveer 3 - 5 dagen voor de activiteit plaats vindt zullen we de locatie & het tijdstip doorgeven.

 

Tijdsduur

We rekenen 30/45 minuten voor het ontvangen en uitleg geven, de honden inspannen en het afsluiten. De totale tijdsduur is afhankelijk van het aantal personen die deelnemen en of er nog consumpties zullen worden genuttigd. Inclusief op- en afstappen rekenen we 10 minuten per persoon.


Prijzen karrentocht.png
Prijslijst brasserie wagenwiel_edited.png

Extra

Zorg voor comfortabele en makkelijke kleding die vies en nat mag worden.

 

De tochten worden van oktober t/m maart georganiseerd, maar we hanteren wel een maximum temperatuur van 12 graden. Mocht het warmer worden op de door u geboekte dag zullen we samen tot een geschikte oplossing komen.

Deelname aan een activiteit is op eigen risico!

bottom of page